生活的故事

1万

终极会员

今天11月11日好像是光棍节,现在也有许多年轻的朋友,在这一天聚会庆祝一下,
也因为庆祝光棍节,从而结束了光棍的生活,,

11月11日在美国也是个重要的节日,退伍军人节。

今天,我善待自己了,,

1万

终极会员

Veterans Day, which is celebrated November 11 of each year, is set aside to honor all veterans, both living and dead. It was first called Armistice Day, to celebrate the day when WWI was ended with the signing of an armistice on November 11, 1918. After WWII, the holiday changed to honor all veterans rather than remember the peace and the sacrifice of those in the first world war. In 1954, the president changed it to Veterans Day to honor all servicemen and servicewomen. Many other countries, which also participated in WWI also celebrate a day honoring those who served in the military (living or dead) on November 11.

Veterans Day - a holiday celebrated in many countries for honoring veterans, living and dead.
今天,我善待自己了,,

1万

终极会员

原帖由 美人鱼 于 2007-11-11 12:19 发表
记得那天,有位在北京的朋友说哪哪又打折呢,要去购物,
我怎么说的:

光打着哪行啊,得倒贴。

以前跟朋友们交流的时候,就总结过,
在北京买东西,大家都会说,我买这花了多少钱呢,
就是炫耀一下花了很 ...

哈哈,那个朋友就是俺啊
不过由于没有倒贴,我没有买东西,就逛了逛,吃了吃回来啦
从来好事天生俭,自古瓜儿苦后甜。

终极会员

原帖由 晕船的海盗 于 2007-11-11 14:11 发表
美国人真幸福!
给我另一个启示
美国电信公司的股票不能买!

另一个启示:中国电信是暴利阿
蒜香骨

1万

终极会员

原帖由 兰花草儿 于 2007-11-12 08:04 发表

哈哈,那个朋友就是俺啊

这就对了,逛逛,吃吃,先给自己贴点儿--膘
今天,我善待自己了,,

终极会员

原帖由 兰花草儿 于 2007-11-12 08:04 发表

哈哈,那个朋友就是俺啊

都是地主,家里比较有米
蒜香骨

1万

终极会员

今天美国各地都在纪念这个节日,
来怀念和感谢这些为自己的祖国在军中服务过的死去的和健在的老兵们。

今天,我善待自己了,,

1万

终极会员

Our goal is to provide excellence in patient care, veterans' benefits and customer satisfaction. We have reformed our department internally and are striving for high quality, prompt and seamless service to veterans. Our department's employees continue to offer their dedication and commitment to help veterans get the services they have earned. Our nation's veterans deserve no less.

美国退伍军人事务部。

今天,我善待自己了,,

1万

终极会员

过今天这个节日,让我想起了一个电影:
《勇闯夺命岛》 the rock

今天,我善待自己了,,

1万

终极会员

1996年的这部大片,不就说的是退役将军因为不满政府没有给他的不下应有的待遇,
而起兵胁人质,拥毁灭性武器,来与政府谈判的嘛。
今天,我善待自己了,,

1万

终极会员

纪念退伍老兵,
也贴个pp纪念一下曾经在中国军队中服役的退伍老兵。

这两位来个旅游照相,
男的挑了个船长的帽子,官迷,
女的就选个式样好看的,臭美,

请各位大侠猜猜,这两位谁是退伍老兵,

请说出理由,理由只在照片中哦,

今天,我善待自己了,,

1万

终极会员

船长礼姿太差啦,一看就是假的。。。
不要拿法律当挡箭牌 。。。

终极会员

猜中了有啥奖励啊,我知道答案,就是不说
蒜香骨

1万

终极会员

原帖由 浮游 于 2007-11-12 13:01 发表
猜中了有啥奖励啊,我知道答案,就是不说

要说理由,你看明珠就有理由,

明珠可否把你的理由再具体些呢,,
今天,我善待自己了,,

终极会员

我替明猪说吧:男船长敬礼的姿势很不正规,尤其是手,好像有点弯
蒜香骨